De War Child Kidsclub dag in WILDLANDS

De War Child Kidsclub dag staat weer voor de deur en vindt zaterdag 21 oktober plaats in het nieuwe park WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Jij komt toch ook?

De War Child Kidsclub dag is voor leden van de War Child Kidsclub. Ben je nog geen lid? Meld je dan eerst even aan.

Het programma

Het gaat een te gekke dag worden. Om je een beter beeld te geven, delen we graag onze timetable met jou!

10:30 uur 

We gaan beginnen. Zorg dat je op tijd bent!

10:45 uur 

Welkomstwoord door de Burgermeester van Emmen. Daarna kunnen jullie meezingen met de liedjes van Sarah & Julia. Zij geven een exclusief optreden voor alle leden. Hoe gaaf!  En ben jij in actie gekomen voor War Child? Dan is het tijd om jouw cheque te overhandigen aan Quinty, Niels en Sarah & Julia! 

11:30 uur  

Vervolgens gaan we een groot PEACE-teken maken. Hier hebben wij jouw hulp zeker bij nodig!

12:00 uur  

Foto's! Pak je momentje met Quinty, Niels en Sarah & Julia. Vergeet niet om de foto te delen op Instagram en ons te taggen @warchildkidsclub. Vervolgens laten wij jou zo vrij als een vogeltje. Hop, ga het park in! Kom dan ook even naar het Kompasplein toe. Daar organiseren wij allemaal leuke activiteiten.

15:00 uur    

Dit is wel heel speciaal. We gaan namelijk een groeps-Skype ontmoeting met Palestijnse kinderen op het War Child kantoor in Jerusalem organiseren. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in bij de ingang van het park en kom om 15:00 uur naar Educasa.  

16:00 uur 

Tijd om afscheid te nemen op het Kompasplein, de War Child Kidsclub dag is afgelopen. Maar blijf gerust nog even in het park hangen!

Huishoudelijke mededeling

Vergeet niet om je War Child Kidsclub pas of uitnodiging mee te nemen zodat je deze dag GRATIS toegang krijgt tot het park. Vaders, moeders, opa’s en oma’s ontvangen €10,- korting op een ticket. Deze tickets zijn te bestellen op www.wildlands.nl/warchild (code KIDSCL17).

Tot dan toppers!

PS. Laat je ons even weten of je van de partij bent? Dit kan door een mailtje te sturen met jouw naam en de namen van de personen met wie je gaat naar kidsclub@warchild.nl.
PPS. Wil je vast in de stemming komen? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar!