Hoi, ik ben Rens

Ik ben 24 jaar en heb een broertje. Binnenkort verhuis ik uit Zeist. Eigenlijk ben ik al best vaak verhuisd. Ik heb gewoond in Zetten, Vorden, Elst, Arnhem, Zevenaar, Rheden, Culemborg, Bunnik en Zeist. Wie weet waar ik nog meer zal wonen!

Vrienden

Ik heb 3 beste vrienden. We kennen elkaar al heel lang en ook heeel goed. En we moeten om dezelfde dingen lachen. Samen hebben we zo veel gave dingen gedaan! Maar het allerleukste was wel het kamperen in een tentje aan de Euromast, op 100 meter hoogte. Dat was echt tof! Ik speel ook graag met Walkie Talkies, lekker door ’t bos lopen en praten met elkaar. 

Muziek

Op school waren de musicals die we maakten mijn favoriet. Want ik houd van muziek. Ik speel gitaar en ik zing. Als ik een nieuw liedje heb geschreven, word ik heel blij! Ik hoop dat ik altijd mensen mag blijven inspireren met mooie dingen.

Later

Ik mag nu al doen wat ik leuk vind als 'werk'. Daar ben ik wel trots op. Ik zou nog wel graag over de wereld willen reizen en daar mooie video's van maken. Zoals van Ihla grande. Een BIZAR mooi eiland in Brazilië. Wow! 

Team War Child

Ik vind het heel tof om in Team War Child te zitten. Kinderen zijn straks de baas, dus beter zitten ze allemaal chill in hun vel! :-)