Ben je nieuwsgierig naar de wereld om je heen? En wil jij leeftijdsgenoten helpen die opgroeien in oorlog? Dan is de War Child Kidsclub echt iets voor jou.

Bij de Kidsclub kun je heel veel bijzondere video's en verhalen bekijken. Van kinderen die leven in landen waar oorlog is, van Nederlandse kinderen die in actie komen, van mensen die bij War Child werken. En natuurlijk van Team War Child: Britt, Rens, Quinty en Niels, die speciaal voor de Kidsclub op pad gaan met hun camera. 

En je kunt meer

Team War Child staat voor spannende uitdagingen. En jij kunt ze daarbij helpen! Zo wil Team War Child maar liefst 50.000 euro ophalen om 700 Syrische vluchtelingen in Libanon te helpen aan een veilige plek. Hier kunnen kinderen weer op adem komen. En hoeven ze even niet aan de oorlog te denken. De kinderen kunnen weer vrolijk zijn, vrienden maken en lekker spelen. Help je mee?! Kom samen met Team War Child in actie! 

Natuurlijk helpt Team War Child jou graag! Ze komen langs bij je superspreekbeurt, of als je in actie komt voor War Child. Wie weet wordt jouw spreekbeurt dan nog beter, of zamel je extra veel geld in. 

Vrienden bij War Child

Voor ouders

Zijn jouw (klein)kinderen ook zo nieuwsgierig? Stellen zij ook vaak vragen over kinderen in andere landen? Of over gevluchte oorlogskinderen in Nederland? Meld ze dan nu aan voor de War Child Kidsclub. Voor maar €2,- per maand (of €20,- als je per jaar betaalt) help je oorlogskinderen. En als je je nu aanmeldt, ontvang je een speciaal welkomstcadeautje uit Oeganda.

In het werk van War Child hebben kinderen altijd de hoofdrol. Niet alleen in (voormalig) oorlogsgebieden, maar ook hier in Nederland. Bij de War Child Kidsclub komen kinderen alles te weten over hun leeftijdsgenoten in andere landen, maar ook over het werk van War Child. Vanuit het oogpunt van kinderen. En op een leuke, vrolijke, luchtige manier.  

America Today

America Today sponsort de War Child Kidsclub. Zodat wij zo veel mogelijk oorlogskinderen kunnen helpen met de donaties voor de Kidsclub. Want wisten jullie dat America Today niet alleen voor studenten maar ook speciaal voor kinderen kleding verkopen?

America Today Junior is voor actieve jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. De collectie van America Today Junior is zo gemaakt dat kinderen zonder problemen kunnen doen waar ze zin in hebben; lekker buiten spelen, racen van en naar school of chillen op de bank.

Kinderen in Nederland komen in actie

Heb je nog een vraag?

Hier staan alvast wat antwoorden.

Wat krijg ik als ik lid word van de War Child Kidsclub? 
Als lid van de Kidsclub heb je exclusieve toegang tot de filmpjes en verhalen van Team War Child. Deze kun je alleen zien, door eerst in te loggen. Bovendien ontvang je een welkomstpakket met daarin een speciaal welkomstcadeautje uit Oeganda, een clubboekje, een poster en een clubpas. 

Wat is Team War Child? 
Team War Child bestaat uit 4 YouTubers: Rens Polman, Quinty Misiedjan, Britt Scholte en Niels Oosthoek. Zij doen dit helemaal vrijwillig en krijgen er niet voor betaald. Castingbureau A Million Faces heeft ons geholpen bij het vinden van de YouTubers. Zij hebben daarvoor geen geld gevraagd en hebben dit voor War Child 100% gesponsord. 

Wat doet War Child met het geld van het lidmaatschap? 
De €2,- per maand gebruiken wij volledig voor hulp aan oorlogskinderen. Dit kan omdat America Today de Kidsclub sponsort.  

Hoe lang blijf ik lid? 
Je bent lid van de Kidsclub voor minimaal €2,- per maand. Een lidmaatschap kan dus 1 maand duren of langer. We hopen natuurlijk dat je minimaal een jaar lid bent (voor €20,-), zodat je veel kunt zien en beleven.

Hoe kan ik opzeggen? 
Je kunt altijd weer je lidmaatschap opzeggen. Dat doe je door een mail te sturen naar kidsclub@warchild.nl. We zouden dat erg jammer vinden, dus we hopen dat je deze vraag niet nodig zult hebben.  

Kan ik als ouder meerdere kinderen aanmelden? 
Ja, dat kan! Wat een goed idee. Klik hier en vul eerst de gegevens van je kind in. Daarna krijg je de keuze om nog een kind aan te melden. Als laatste vul je de gegevens van de ouder/verzorger in.   

War Child helpt oorlogskinderen. Is dat thema niet veel te zwaar voor kinderen? 
De inhoud van de Kidsclub is leuk en luchtig, en gaat vooral over vriendschap. We vertellen daarom niet over oorlog, maar laten oorlogskinderen aan het woord over hun leven nu. 

Ik wil graag een actie doen en ben lid van de Kidsclub. Hoe werkt dat?  
Hier kun je je actie aanmelden. Je ontvangt dan van ons een actiepakket met een sticker, button en een poster. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met het actieteam: actie@warchild.nl

Heb je een andere vraag over de War Child Kidsclub? 
Mail dan naar kidsclub@warchild.nl. Het Kidsclubteam helpt je graag verder. Of vul het contactformulier in.