SHOUT OUT NAAR GAMESTATE

Een button is waardevoller dan je denkt! Onze YouTubers Britt Scholte, Rens Polman, Quinty Misiedjan en Niels Oosthoek van de War Child Kidsclub hebben dit maar al te goed bewezen met ‘De Grote Ruil Actie voor War Child’. Zij gingen op pad om een War Child button te ruilen voor iets groters, iets waardevols. Om dit daarna te ruilen voor nog iets groters, en nog groter en ga zo maar door!

Na veel zwoegen heeft ‘De Grote Ruil Actie voor War Child’ een fantastische uitkomst opgeleverd: drie maanden rijden in een MINI Cooper Countryman -aangeboden door MINI Amsterdam- en twee VIP Tickets voor Martin Garrix op ADE. Gamestate heeft dit verzilverd met een cheque van maar liefst €10.000.

Benieuwd hoe de YouTubers dit voor elkaar hebben gekregen? Bekijk dan snel de video!

The Ultimate Challenge

‘De Grote Ruil Actie voor War Child’ is onderdeel van ‘The Ultimate Challenge’. Dankzij Gamestate staan we nu op de €41.754 #yeah. Maar we zijn er nog niet. Ons doel is €50.000. Met dit bedrag helpen we 700 kinderen aan een veilige plek. De kinderen kunnen weer vrolijk zijn, vrienden maken en lekker spelen.

Bedenk daarom een te gekke actie met je vrienden, klas of school en doe mee. Wat dacht je van de flessenactieMeld je actie snel aan.