Scoren voor War Child

Kennen jullie de actie ‘scoren voor War Child’? De voetbalclub SV Lelystad wel! De meiden van MO13-1 zijn al een tijdje bezig met deze actie. Een seizoen lang laten zij de gescoorde doelpunten sponsoren. Op deze manier zamelen de meiden van MO13-1 geld in voor The Ultimate Challenge.

Een leuke dag

Team War Child besloot de meiden van MO13-1 te helpen met deze actie tijdens een groot toernooi op de voetbalclub. Ze gingen een potje voetballen en namen een cheque van maar liefst € 1.296,83 in ontvangst!

Wist je dat?

Er in Libanon veel Syrische vluchtelingen wonen die bijna geen contact hebben met de Libanese bevolking? Daarom is War Child in samenwerking met nog een aantal andere organisaties een voetbalproject gestart in Libanon. Voetbal brengt mensen samen. Naast dat het heel leuk is om te voetballen, is het ook een goede manier om weer contact te maken met elkaar, elkaar weer te vertrouwen en te leren om met elkaar om te gaan. 

Scoren voor War Child

Ook jij kunt met jouw voetbalteam te scoren voor War Child. Of verzin een andere te gekke actie. Meld jouw actie aan en wie weet tot snel!