Tijd voor actie!

Vanaf vandaag hebben alle kinderen in Nederland zomervakantie. Jij dus ook. ENJOY! 

Je hebt zeeën van tijd om leuke dingen te doen. Maar we willen natuurlijk niet dat jij je gaat vervelen. Zet daarom samen met jouw vrienden een actie op voor 'The Ultimate Challenge'. Je kunt cupcakes bakken, foto's bewerken, heitje voor karweitje en nog veel meer. Of pak het groots aan zoals de YouTubers van de War Child Kidsclub.

#TIP 1: SCOREN VOOR WAR CHILD

Kennen jullie de actie ‘scoren voor War Child’? Organiseer een voetbaltoernooi en laat ieder gescoord doelpunt sponsoren. De meiden van voetbalclub SV Lelystad waren jou voor. En hebben maar liefst €1.296,83 opgehaald. Wat fantastisch hé! Wij gingen langs om deze meiden te verrassen.

#TIP2: WAR CHILD PLAYGROUND

 

Kun jij niet kiezen welke actie je gaat doen voor War Child? Organiseer dan de 'War Child Playground' met verschillende activiteiten. Quinty en Niels deden dit ook! Zij hadden het Stadhuisplein in Lelystand omgetoverd tot een ‘War Child Playground’ met activiteiten zoals een fotobooth, Silent Disco, suikerspinnen maken en nog veel meer. Mensen konden meedoen in ruil voor een donatie. 

#TIP3: ENTREE VRAGEN

Organiseer een evenement voor je ouders, familie of mensen uit de buurt en vraag entreegeld. Neem Creators FC; het Nederlands YouTube elftal. Zij hebben War Child uitgenodigd om een wedstrijd te spelen en daarmee geld op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen. Kinderen moesten €8 entree betalen. In totaal is er €2.032 opgehaald! Bekijk de wedstrijd van het jaar.