Sarah en Julia voor War Child

Sarah en Julia zijn sinds de War Child Kidsclub dag Famous Friends van de War Child Kidsclub en gaan eind februari de Kilimanjaro beklimmen voor War Child. Ze vinden het super spannend, want ze hebben nog amper getraind! Hun vader gaat mee.

Waarom War Child?

“We hebben het zelf zooo goed. We willen graag iets terug doen voor oorlogskinderen. Daarom willen we ons inzetten voor War Child!”

Eind februari gaat de reis voor Sarah en Julia richting Tanzania. Met zijn witte top die hoog boven de savanne uitsteekt en zijn vijf verschillende klimaatzones heeft de Kilimanjaro iets magisch. Op weg naar de top wandel je door tropisch regenwoud en over ruw en koud terrein: geen stap, uitzicht of indruk is hetzelfde. Uhuru Peak (piek van de vrijheid) ligt op 5895m boven de zeespiegel. De beklimming van de hoogste vulkaan ter wereld is heel zwaar, maar dat maakt het juist zo aantrekkelijk en bijzonder.

Over Sarah en Julia

Na het succes van hun muzikale debuut bij het Junior Songfestival in 2013 brachten de zussen Sarah (18) en Julia (15) tot nu toe zes eigen singles uit, waarmee ze ook zes keer een nummer-1-hit in de Kids Top 20 scoorden. In mei van dit jaar wonnen Sarah en Julia de allereerste Nederlandse Radio Disney Music Award als 'Beste Nederlandse Act'.

Steun Sarah en Julia

Vinden jullie het ook zo bijzonder wat Sarah en Julia voor War Child doen? En willen jullie net als Sarah en Julia ook in actie komen voor War Child? Meld je dan nu aan! Ohja, neem ook meteen een kijkje op de actiepagina van Sarah en Julia.