Speciaal voor onze leden!

Let op! Dit is speciaal voor alle War Child Kidsclub leden. Je kunt op vertoon van jouw War Child Kidsclubpas naar een theatervoorstelling voor maar €1,-! Kinderen die geen lid van de War Child Kidsclub zijn, mogen natuurlijk ook komen! De theatervoorstelling heet ‘Oorlog’. Een voorstelling met een korte titel en een heel groot onderwerp.

Samenwerking

Artemis werkt voor deze theatervoorstelling samen met War Child. Bij elk verkocht kaartje wordt €1 gedoneerd aan War Child. Hiermee kan War Child kinderen helpen die opgroeien in oorlog.

Komt dat zien, komt dat zien

Je kunt de theatervoorstelling ‘Oorlog’ in verschillende theaters gaan bekijken. Wij zetten er vast een paar op een rij: Verkadefabriek, Bronks, Rotterdamse Schouwburg, De Grote Post, De Krakeling, Stadsschouwburg Groningen, Schouwburg Amstelveen, Frascati, Blauwe Kei en Tweetakt.

De theatervoorstelling gaat vrijdag 3 februari in première. Natuurlijk gaan wij ook! Wij zijn zaterdag 4 februari bij de theatervoorstelling in de Verkadefabriek. De Verkadefabriek is in Den Bosch. Zien wij jou daar?

Meer info?

Wil je meer weten over de theatervoorstelling 'Oorlog'? Ga dan naar http://artemis.nl/voorstellingen/oorlog-6/.
Reserveren kan via info@artemis.nl.