We did it

Geen € 50.000 maar € 51.712. Wat fantastisch! Een hele grote shout out naar iedereen die in actie is gekomen voor The Ultimate Challenge. Dank voor jullie hulp, helden. Met dit bedrag kunnen we bijvoorbeeld 715 Syrische vluchtelingen in Libanon helpen. En dat is nu harder nodig dan ooit.

Want door de verschrikkelijke burgeroorlog vluchten miljoenen Syriërs naar buurland Libanon. Veel gevluchte kinderen zijn bang en verdrietig. En vertrouwen elkaar niet. War Child maakt daarom veilige plekken waar kinderen kunnen spelen. Door samen te lachen, vergeten ze langzaam hun angst en verdriet. Ze ontmoeten er ook andere kinderen. Ze leren met elkaar te praten. Te spelen. En elkaar weer te vertrouwen.

Actie-highlights

We willen een paar actievoerders extra in het zonnetje zetten, zoals...

De meiden van voetbalclub SV Lelystad
Dit team heeft hun doelpunten laten sponsoren en daarmee € 1.296,83 opgehaald. Dank toppers.

Jelena en Wieke
Deze meiden hebben een hele originele actie verzonnen: foto's bewerken in ruil voor een donatie. Super!

Gamestate
Team War Child is de straat opgegaan om een button te ruilen voor iets groters, iets waardevols. Om dit daarna te ruilen voor nog iets groters en nog groter en toen was daar Gamestate en € 10.000. Gamestate, bedankt.  

Creators FC
Bedankt Creators FC, voor de sportieve avond met een mooi resultaat. We hebben een balletje getrapt in het RKC Stadion met onder andere Dylan Haegens, Gierige Gasten en Fifalosophy. Natuurlijk gewonnen en een cheque van € 2.032 mee naar huis genomen. 

Lees meer

- Over de situatie in Syrië en het geweld in Oost-Ghouta 
- Over ons werk in Libanon
- Over wat jij kan doen om deze kinderen te helpen