Volgend jaar weer toch?

Op 23 en 24 september stond de War Child Kidsclub het Tina Festival in attractiepark Duinrell. En wat was het leuk! We hebben kunnen genieten van een akoestisch optreden van Sara & Julia en gekke foto’s gemaakt met Britt Scholte en Quinsding. Ook de Sharingbox is volop gebruikt. Het was zo leuk dat we eerst even Tina Festival, SharingboxUnbranded en America Today willen bedanken voor de leuke dagen!

3, 2, 1 CHEESE

De Sharingbox was een groot succes. We hebben ongelofelijk veel leuke foto’s voorbij zien komen, wat een enthousiasme! Hopelijk hebben jullie de foto’s thuis al een mooi plekje gegeven. Vergeet de foto niet te delen met al je vrienden via Instagram. En tag ons dan ook even @warchildkidsclub.

WENS VOOR EEN OORLOGSKIND

Naast alle leuke festiviteiten, werd er ook gedacht aan kinderen in oorlogsgebieden. Wat hebben jullie mooie wensen voor oorlogskinderen opgeschreven, wij hopen dat ze ooit mogen uit komen.

MEET&GREET

Via de wenskaarten hebben er een aantal meiden een Meet&Greet gewonnen met Britt Scholte en Quinsding. Heb jij ook meegedaan maar niet gewonnen? Wees dan niet getreurd. Als je lid bent van de War Child Kidsclub kun je ons blijven volgen. Nog geen lid? Meld je dan snel aan!

NIET OP HET TINA FESTIVAL?

Was jij niet op het Tina festival en baal je hier stiekem een beetje van? Maak je dan geen zorgen! Er komen nog heel veel toffe evenementen waar wij jou kunnen ontmoeten.

Tot bij een volgend evenement, een nieuwe actie of op onze clubdag in WILDLANDS op 21 oktober.