Ga de uitdaging aan: Urban Heroes Kidsrun

Doe op zondag 13 mei in Almere mee aan de Urban Heroes Obstacle Kidsrun. Je rent, klimt en klautert voor kinderen in genadeloze steden die dagelijks de dupe zijn van criminaliteit en geweld.

De Kidsrun is maar liefst 2 kilometer en telt 10 obstacles. Deze staan symbool voor de gevaren waar kinderen in genadeloze steden oog in oog mee staan.

Stedelijk geweld is een groeiend probleem. In steden als Bogotá komt ontvoering, misbruik en moord iedere dag voor. Gangs en bendes zijn de baas op straat en voeren oorlog met elkaar. Kinderen moeten geld verdienen om te overleven. Bendes weten dit. Zij bieden een oplossing: drugs dealen of moorden. Dit soort werk is voor kinderen in de stad normaal geworden. Kinderen leven in een omgeving waar ze eigenlijk niet zouden moeten opgroeien. 

Wat je moet doen: startbewijs kopen met speciale korting! 

En alles geven wat je hebt! Als lid van de Kidsclub ben je eigenlijk al onze hero. Daarom krijg je 10% korting.

Ben je tussen 6 en 11 jaar, dan is je startbewijs € 10. Wil je je broer of zus ook overtuigen om mee te doen? En zijn zij 12 jaar of ouder? Dan kunnen ze een startbewijs van € 27,50 kopen. En als je je ook nog laat sponsoren door je familie, buren en iedereen die je kent, dan krijg je van ons een Urban Heroes Run T-shirt cadeau. Dus doe mee en overwin die obstacles. Jij bent onze held!

Tot zondag 13 mei in Almere.

PS. Willen je ouders meer weten over de Urban Heroes Obstacle Kidsrun? Laat ze dan onze website zien. Hier kunnen ze ook de tickets bestellen. Voor jou alleen of voor jullie samen (duo-ticket € 24,99). Dan heb je sowieso fun voor twee!