de War Child Kidsclub dag 2.0

Zaterdag 21 oktober was de tweede editie van de War Child Kidsclub dag. Deze keer op een hele speciale locatie, namelijk in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. En wat was het leuk! 

De dag werd afgetrapt door de burgermeester van Emmen. Waarna onze YouTubers Quinsding en Niels Oosthoek ons meenamen door het programma. Na de feestelijke opening gaven de zusjes Sarah & Julia een fantastisch mooi akoestisch optreden. Vervolgens kregen de leden van de War Child Kidsclub de kans om hun cheque live te overhandigen. Topper Livia (8) van de Vondelschool in Bussem was toch wel de grootste verrassing van de middag. Ze overhandigde een cheque van maar liefst € 4.435,67 aan War Child. 

Wie waren van de partij?

Tijdens deze dag waren niet alleen Kidsclub leden van de partij, maar ook kinderen die een actie hebben georganiseerd voor War Child. Zij hebben zich keihard ingezet voor oorlogskinderen, dus hebben hun entree dubbel en dwars verdiend.

Skypen met kinderen uit Palestina

Dat was bijzonder. Kinderen in Nederland konden Skypen met Palestijnse kinderen die meedoen met de activiteiten van War Child in Jerusalem. De kinderen stelden verschillende vragen aan elkaar. En het allerleukste, ze gingen samen dansen en zingen. Het nummer ‘Despacito’ en ‘hoofd schouders knie en teen’, het kwam allemaal voorbij. 

Het was een gezellige dag waarbij er vrienden over de hele wereld werden gemaakt. Onze leden weten nu alles over de landen waar we werken en zijn zelfs in contact gekomen met kinderen in oorlogsgebieden. Wil jij volgend jaar ook bij de War Child Kidsclub dag zijn? Word dan snel lid