Bestel nu je tickets

Op Wereld Vluchtelingendag – woensdag 20 juni – gaan Creators FC en War Child & Friends opnieuw de strijd met elkaar aan in het Cars Jeans Stadion - ADO Den Haag. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met Niels Oosthoek, Johnny 500, LuckyGraafNL en Fifalosophy in de basis. Bestel nu je tickets!

 

Tijdens deze speciale benefietwedstrijd vragen we aandacht voor de ruim 65 miljoen mensen op de vlucht. De helft daarvan zijn kinderen. 

 

Throwback

 

De elftallen hebben al eerder tegenover elkaar gestaan in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. Een spannende wedstrijd die eindigde in 7-2 voor War Child & Friends. Het was voetbal van topniveau, gezellig publiek – dat gaan 20 juni nog eens overdoen!

 

 

Kleine greep uit de selectie

Tot de selectie van de Creators FC horen onder meer Fifalosophy, LuckyGraafNL, Noah Zeeuw, Defano Holwijn, YousToub, KingAlert, VV Bas VV, Pranks by Ama, Joey Spaan en Mick Spek. De coach is de Utrechtse goochelaar Roy van Rossum.

Ook de selectie van War Child & Friends liegt er niet om: Johnny 500, Sjaak Polak, DJ Puri, Manuel Broekman, Joel Beukers, Sam Hoogland en Crooxs (Jeff&Timmy). De presentator van Concentrate BOLD en Gierige Gasten, Niels Oosthoek vervult de rol als coach.

Tickets

Een ticket kost €8 – hiermee helpt War Child een maand een kind dat opgroeit in oorlog en geweld. Met leuke War Child-activiteiten zoals sport, dans kunnen ze hun nare ervaringen verwerken. Waardoor ze weer vertrouwen krijgen in de toekomst. Mis de wedstrijd niet